loading.gif
mobile-banner-bg

7. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik

...
13 Ocak 2021 - Çarşamba

Liderimiz, ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür sesi, mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş olan Recep Tayyip Erdoğan ile inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz

Aziz Milletimizin istikrar, istiklal ve istikbali için, çalışkanlık, güven, vatanserverlik
2023-2024-2053-2071 vizyonları ve medeniyet değerlerimizi yeniden tüm coğrafyamızla ve dünya ile bütünleştirme hedefi, bu kutlu yolculuğun en önemli taşıyıcı unsurlarıdır.
AK Parti teşkilatları; üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz; ilçe, il, kadın, gençlik, belediye, Genel Merkez teşkilatlarımız, bize güvenen milyonlarca seçmenimizle aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir.
Liderimiz, ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür sesi, mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş olan Recep Tayyip Erdoğan ile inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.
Birliğimizle, hedeflerimizle Yeni Türkiye yolculuğunun devam edeceği ve milletle olan sözleşmemizi parti olarak yeniden tazelediğimiz. 7. Olağan Kongremizin ilçemize, milletimize, ülkemize ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.