loading.gif
mobile-banner-bg

Adayımız yerel basınla buluştu‏

...
01 Şubat 2014 - Cumartesi

Adayımız yerel basınla buluştu‏

Ak parti Kartal ilce başkanlığımız ilce başkanımız M.Mehdi Akman, belediye başkan adayımız Av.Temurhan Yıldız ve kademe başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimiz kahvaltılı bir toplantı da yerel medya ile buluştu.Toplantıda ilce başkanımız M.Mehdi Akman ile Kartal belediye başkan adayımız birer konuşma yaparak basın mensuplarını sorularını cevapladılar.

     Toplantıda konuşma yapan Av.Temurhan Yıldız, 5 yılını kaybeden Kartal'ı geri kazanmak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti. İlçede çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Av. Temurhan Yıldız, tüm teşkilatımız  ile birlikte Kartal'ı karış karış dolaşacağız dedi.

CHP'li belediye döneminde ilçenin çok geriye gittiğine dikkat çeken Av.Yıldız, " Kartal çok şey kaybetti. Mevcut CHP'li belediye ilçeye tek bir çivi çakmadı. Yatırım yapamadı, sosyal belediyeciliğin hiç bir kuralanı uygulayamadı. Maalesef ilçe çok önemli 5 yılı kaybetmiş oldu. Biz Kartallıyız. Gidecek başka bir yerimiz yok. Aydınlık yarınlar için Kartal'ı yeniden kazanacağız. Allah'ın izniyle hiç bir bahaneye sığınmadan çalışarak, çok çalışarak Kartal'ı hak ettiği noktaya taşıyacağız."dedi.