loading.gif
mobile-banner-bg

Bayramlaşma ilce merkezimizde yapıldı‏

...
19 Ağustos 2012 - Pazar

Bayramlaşma ilce merkezimizde yapıldı‏

Ak Parti Kartal İlce Başkanlığımız bayramlaşma programını bayramın birinci günü saat 18: 30 da ilce merkezinde gercekleştirdik.Saat ücte başlayan ildeki bayramlaşmanın ardından bölge milletvekillerimizin ve parti teşkilatımızın ilce merkezine gelmesiyle birlikte vatandaşlar ve parti teşkilatı bayramlaştı.Bayramlaşmaya bölge milletvekillerimizden genel merkez SKM Başkanı bölge milletvekilimiz Mustafa Ataş ,Kartal sorumlu vekilimiz Mehmet Domac,bölge milletvekilimiz İsmet Ucma, Ahmet Berat Çongar,Osman Boyraz ile birlikte Genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı Mehmet sekmen İl Genel Meclis başkanı Hüsamattin Kocak, Esenyurt belediye başkan yardımcısı Ünsal Kırac İgdaş genel müdürü Bilal Aslan,İETT İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Büyükce bayramlaşmaya katıldılar.İlce başkanımız Av Temurhan Yıldız tüm teşkilatın ve kartal halkının bayramını kutlayarak başladığı sözlerine “Bir Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. Takriben 26 bin gönül dostumuz ile iftarlar yaptık. Bir arefe günü Kartal’ımıza ciddi manada katkısı olacak metromuzu açtık. Başbakanımızı Kartal’da ağırlama fırsatı bulduk. Bu manada bizlere katkı veren teşkilat mensuplarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.
Ramazan barış ve hoşgörü iklimi ile beraber geliyor. Dileriz bu birliği ve paylaşımı 12 aya yayarız. Birlik ve beraberliği Kartal’da sağlamamız lazım. Diğer ilçelere göre coşkumuz hamdolsun ki çok çok fazla ama yerel yöneticiniz yoksa sanki eksik gibisiniz. Daha coşkulu çalışarak inşallah bir sonraki bayramlarımızda burada Belediye Başkanımız ile bayramlaşma yaparız.İlçe teşkilatımız 2009 yerel seçimlerinde 93 bin oy almıştır. Geçtiğimiz genel seçimlerde oyumuz 123 bin olmuştur. İlçedeki yerel yönetimin mensubu olduğu parti ise oy kaybetmiştir. Bu manada oy artışımızın artarak sürmesini diliyor ve hepinize saygılar sunuyorum.”dedi.Sözü selamlama konuşması icin bölge milletvekilimiz Osman Boyraza verdi vekilimiz konuşmasında Kartal halkının bizden bir beklentisi var. Kaybedilen 3,5 yılın telafisi açısından sizler başta hepimizin canla başla çalışarak önümüzdeki seçimleri almamız gerekliliğini önemle vurguluyorum dedi bir diğer konuşmacı vekilimiz Ahmet Berat Çongar konuşmasında yurtdişinda katıldığımız bir cok toplantıda gözlüyoruzki son onyılda ülkemiz en cok beğenilen ve gıpta edilen ülke konumuna gelmiştir. Kartal halkının bizden bir beklentisi var. Kaybedilen 3,5 yılın telafisi açısından sizler başta hepimizin canla başla çalışarak önümüzdeki seçimleri almamız gerekliliğini önemle vurguluyorum dedi.Söz sırasını Kartal sorumlu vekilimiz Mehmet Domac alarak ülkmizde bircok şeyin değiştiğini vurgulayarak Sosyal güvenlik alanında dünyadaki en güçlü durmuna gelmiştir. Sosyal devlet olgusunun en kuvvetli olduğu ülkelerden biri olmuştur. Bizler gelişime katkılar sağlarken, ilimize de katkı sağlıyoruz. Sayın ilçe başkanımız ifade etti. Kadıköy-Kartal metrosu bir cümle ile geçmemeli, bir kaç dakika konuşmak lazım.
Bu metro dünyada belediye eli ile yapılan en büyük metrodur. 3.1 milyar yatırım bedelinin yanında, 22 km gidiş ve dönüş olmak üzere insanların yaşam kalitesini arttıran bir yatırımdır. Bizler bu yatırımı verdiğimiz destek ve güçle yaptık.
Bizler ortaya çıkacak adayımızın etrafında kenetlenmeli ve genel seçimlerdeki oyların tekrarını sağlayarak, kazaen kaybettiğimiz Kartal’ı geri almalıyız. Bunu hep birlikte yapacağımıza inanıyorum. Bu çalışmalarımıza oruç tutar ve ibadet eder gibi yapacağız. Sizlere inancımız tamdır. Hayırlı bayramlar diliyorum dedi. konuşmalarını yapmak icin söz alan bölge milletvekilimiz İsmet Ucma Kartal bizim İslam tarihindeki Uhud’a delalet eder. Kadıköy, Ataşehir Bedr’e delalet eder. Dolayısı ile Kartal’ın orucu bitmemiştir. Kartal, Uhud hatasını telafi edene kadar orucu devam edecektir. Kartal, şahin görünümünde Kartal olmasın. Burayı geri almak bizim namus borcumuzdur. Kartallıların Ak Parti dışındaki bir belediye ile yaşamaktan dolayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvuru hakkı vardır. Şimdi Ak Parti’nin ülkeye yaydığı bunca güzellikten Kartallılar faydalanamıyorsa burada insan hakkı ihlali mevcuttur. Bu mahkemeye başvurma hakları mevcuttur. Dolayısı ile yasayı değiştirebilirsek, bu mahkeme de 2013′te kurulacaktır. Vatandaşlarımız oyları ile hükmü verecektir.Oruç bir çok hatalara kefarettir. Bu sebeple oruç örneğini veriyorum. Kartal’ın bir yıl daha orucunu uzatıyoruz.
Ak Parti bu millet için can mesafesindedir. Canın yedeği yoktur. O halde partimizin etrafında kenetlenerek bu seçimi alacağız. Fitnelere dikkat edeceğiz. Ülkede ciddi bir tarih yazıyoruz. Kişisel tarihimiz bunun içinde minnacık bir şeydir. Dolayısı ile aymazlıklara düşmeden, birlik, bütünlük için de Kartal’ın da bu güzelliklerden pay alması için hem milletvekilleri, teşkilatı, tüm unsurlarımızla ve tüm dinamizmimiz ile yükleneceğiz.
Kartal’ın 2013 bayramını şimdiden tebrik etmek istiyorum. Kartal’ı kökü mazide olan ahiler olarak selamlıyorum.son konuşmacıGenel Merkez SKM Başkanımız Mustafa Ataş konuşmasında Ramazan’da yürekler ve gönüller biraz daha yumuşar ve hoşgörüiklimi hakim olur. Bu iklim sürsün. Tüm günlerimiz bayram olsun.Kartal teşkilatı kurulduğu günden bu yana kendini her alanda ispat etmiştir. 2009 yılındaki seçimlerin muhasebesini yapmanın manası yok. Aday yanlış seçildi,doğru seçildi, o oldubu oldu… Hepimiz yanlış yaptık. Seçim kaybedildi. Kartal’da yaşayan herkes bunun acısını yüreğinin derinliklerinde hissediyor.İnşallah anayasa değişikliğini yaparsak 1 yılımız var. 2013 Ekim sonu veya Kasım başı gibi seçimleri yapacağız.
Arkadaşlar biz dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşalrından biriyiz. Tecrübemize kimse toz konduramaz. Bu tecrübe ile Kartal’ı alacak güçteyiz. Hata eksik aramanın gereği yok. Geçmişi kapamalıyız. Güçbirliği ile fitne ve fesat odaklarına müsamaha etmeden yürümemiz gerekiyor.
Allah’a iman etmiş gibi iman ediyor ve inanıyorum ki 2013′te yapılacak yerel seçimlerde burası yeniden Ak Partili bir belediye olacaktır. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum