loading.gif
mobile-banner-bg

“BİZ DÜNYANIN EN İYİ TAKIMIYIZ”

...
05 Şubat 2009 - Perşembe

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı, yerel seçimlere hızla yaklaşıldığı şu günlerde bütün teşkilat mensuplarını toplayarak tek vücut halinde hareket ettiklerini bir kere daha gösterdi.

“BİZ DÜNYANIN EN İYİ TAKIMIYIZ”

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı, yerel seçimlere hızla yaklaşıldığı şu günlerde bütün teşkilat mensuplarını toplayarak tek vücut halinde hareket ettiklerini bir kere daha gösterdi. Seçim koordinasyon merkezinde bir araya gelen teşkilat mensupları topluca fotoğraf çektirdi.

İlçe Başkanımız Temurhan Yıldız, “Dünyanın en iyi ve en büyük takımı Ak Partidir. Başka takımlarda as oyuncu olmaktansa burada yedek olmak daha değerlidir. Bizim bütün teşkilat mensuplarımız ve üyelerimizin her biri as oyuncudur” dedi.

Kartal Belediye Başkan Adayı Bekir Kılıç ise, “Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bizim gücümüz birliğimizdir. Gerçekten biz dünyanın en iyi takımıyız” diye konuştu.

“BASIN BİZİM AYNAMIZ OLACAK”

Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, “Basın bizim aynamız olacak, yaptığımız şeylerin doğruluğunu o aynaya bakarak göreceğiz” dedi.

Ulusal basının Anadolu yakasında görev yapan muhabir ve temsilcileriyle kahvaltılı bir toplantıda bir araya gelen Kılıç, hazırladığı projeleri anlattı. Kartal’ı bir sanayi merkezi olmaktan tamamen çıkararak İstanbul’un kültür, sanat ve ticaret merkezi haline getirmek için projeler geliştirdiklerini belirten Kılıç, bu projelerin halka anlatılması noktasında basının görevinin çok önemli olduğunu vurguladı. Kılıç, Basın mensuplarından bu konuda yardım beklediğini dile getirirken “Gelin hep birlikte Kartal’ın gelişimi için çalışalım” diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kılıç, karşılıklı fikir alışverişinin devam etmesini istediğini dile getirdi.