loading.gif
mobile-banner-bg

Cevizli Mahallemizin Skm Açılışı

...
15 Şubat 2014 - Cumartesi

Cevizli Mahallemizin Skm Açılışı

Ak Parti Kartal İlce Başkanlığımız secim çalışmalarımız büyük bir yoğunlukla devam ediyor

Ak Parti Kartal Cevizli Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezlerimizin açılışı 15.02.2014 cumartesi günü Kartal Belediye başkan adayımız Av.Temurhan Yıldız, SKM başkanımız Temel Yaz, İlçe Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerimiz, Meclis üyelerimiz ve Cevizli mahallesi sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılıştan önce Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesindeki Esnaf ziyareti ile başlayan program daha sonra Mahalle Başkanı Mehmet Cem İlter’in konuşması e başladı. Ardından Skm başkanımız Temel Yaz konuşmalarını gerçekleştirdiler. Temel Yaz konuşmasında;  ‘Bu seçimlerin Yerel değil genel seçim gibi olduğunu ve çalışmalarımızı bu düşünce doğrultusunda yapmamız gerektiğini belirttiler. Konuşmalarına Geçen dönem kaybettiğimiz 5 yılın acısını İnşallah 31 Martta çıkaracağız ve hizmet dolu daha nice beş yılları Ak Parti ile sürdüreceğiz diyerek sonlandırdı

Açılışta son olarak belediye başkan adayımız Temurhan Yıldız’ın konuşmaları ile son buldu. Temurhan Yıldız konuşmalarında ; ’30 Mart Türkiye’de sizlerin hakemlik yapacağı bir seçim olacaktır. Bu dava öyle bir davadır ki ne hapishanelere sığar, ne karalamalarla solar, nede darağacında biten bir davadır.

Biz bu milletin sevdalısı, bu millete hizmet için yola çıkmış, milletimizin güvencini kendimize güvenç, sevincini sevinç, üzüntüsünü üzüntü edinerek Kartal da yollara çıktık. Bu yolda bize engeller çıkartanları bertaraf etmek için 30 Martta sandık başında olacağız. Bu seçim yalnızca yerel bir seçim olmayacak, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrar seçimi olacaktır.’  Diyerek sözlerini sonlandırdı. Konuşmalar sonrası açılışlar kurdele kesim merasimi ile gerçekleştirildi.