loading.gif
mobile-banner-bg

DOÇ. DR. KAHRAMAN EMMİOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

...
27 Nisan 2010 - Salı

Doç.Dr Kahraman Emmioğlu 27.04.2010 Salı günü İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız’ın daveti ile İlçemizi ziyaret etmiştir.

 

Doç.Dr Kahraman Emmioğlu 27.04.2010 Salı günü  İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız’ın daveti ile İlçemizi ziyaret etmiştir. İl Sorumlumuz Sayın Kemal Akar,İlçe Başkanımız Sayın Av.Temurhan Yıldız ,İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın  hazır bulunduğu toplantıda coşkulu bir konuşma yapan Kahraman Emmioğlu  duygu yoğunluğu yaşattı.
 
Emmioğlu kısaca kendini tanıttığı konuşmasında, 1940 Gaziantep doğumlu olup, İstanbul Teknik Üniversitesi  mezunu Yüksek makine mühendisi ve Nükleer enerji uzmanı olduğunu, İngilizce, Almanca ve Farsça dillerini bildiğini, Üniversitede öğretim üyeliği, Devlet planlama teşkilatında uzmanlık, Sanayi Bakanlığında Teşvik uygulamaları Genel müdürlüğü, Müsteşar vekilliği ve müsteşarlık yaptığını, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan döneminde  Genel sekreterlik görevini yaptığını ve özel sektörde üst düzey yöneticilik yaptığını söyledi.
 
En güzel yıllarının Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çalıştığı günler olduğunu ifade eden Emmioğlu, “Milletine ve memleketine hizmet etmek için ekibiyle beraber hedeflerini belirlemiş, disiplinli çalışmayı ilke edinmiş, genç, dinamik, hırslı ve çalışkan aynı zamanda mütevazı ve teşkilatını önemseyen bir Recep Tayyip Erdoğan ile çalıştığım için kendimi dünyanın en mutlu insanı olarak görüyorum. O günlerde oluşturulan iyi eğitimli, disiplinli,çalışkan,idealist bu genç ekip bugün Türkiye’yi yönetiyor.Beraber çalıştığımız günlerde bu ekibe ağabeylik yapmış olmanın bilgi birikimimi aktarmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum “ dedi.
 
Emmioğlu Konuşmasının son bölümünde ise Teşkilat mensuplarına seslenerek,
 
“Ülkemiz bir değişim süreci yaşamaktadır. Bunun sonucunda daha demokratik, daha uygar,
daha gelişmiş, sanayisi ile teknolojisi ile Eğitim düzeyi ve halkının yaşam kalitesi ile dünya ülkelerine örnek teşkil edecek hale gelecektir.
 
Sizler almış olduğunuz görevleri en iyi şekilde yapınız. Ak Parti’nin başarısı için çok çalışın, disiplinli çalışın, bir ekip olduğunuzu unutmayın. Birlik ve beraberliğinizi bozmayın. Unutmayın ki bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyor,Hayırlı akşamlar diliyorum. “ diyerek konuşmasına sonlandırdı.
 
İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız ,Doç.Dr.Kahraman Emmioğlu’na bir çiçek vererek coşkulu ve duygu dolu konuşmasından dolayı teşekkür etti