loading.gif
mobile-banner-bg

GELENEKSEL TEŞKİLAT İFTARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

...
07 Eylül 2009 - Pazartesi

Geleneksel teşkilat iftarımızı Pendik Gözdağı tesislerinde teşkilat mensuplarımız ile gerçekleştirdik.

İlçe Teşkilat iftarımıza İl Başkanımız Aziz Babuşçu, İl Başkan Yardımcıları Hulusi Şentürk, Bülent Turan, Milletvekillerimizden Mehmet Sekmen ve Mustafa Ataş katılımcılar arasındaydı.

Teşkilat mensuplarımız Yoğun ilgi Gösterdi.

İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin tam kadro hazır buludunğu iftar yemeğimizde ev sahibi sıfatıyla söz alan ve kısa bir selamlama konuşması yaparak programa katkı sunan herkese teşekkür etti.

Aziz Babuşçu : 2011 Türkiyenin kader seçimidir.

İftar programımıza katılan İl Başkanımız Aziz Babuşçu, teşkilat mensuplarımıza yönelik yaptığı konuşmada "Bizler Ak Parti teşkilat mensupları olarak 2011'in azığını şimdiden hazırlamalıyız . Çünkü, 2011 seçimleri Ak Partinin başarısının yada başarıszlığının değil, Türkiyenin başarısının veya başarısızlığının değerlendirileceği, Türkiyenin kaderini belirleyecek bir seçimdir." dedi.

Başta İl Başkanımız olmak üzere, milletvekillerimiz ve İlçe Başkanımız yaptıkları konuşmaların sonunda programa katılan tüm parti mensuplarına Ramazan ayını ve bu ay içersinde yer alan Kadir Gecesi ile akabinde karşılayacağımız Ramazan Bayramını kutladılar.