loading.gif
mobile-banner-bg

HALKIN TERCİHİ ŞİMDİDEN BELLİ

...
26 Mart 2009 - Perşembe

Kılıç, Kartallıları selamladı

                                                                                                                 26.03.2009

 

HALKIN TERCİHİ ŞİMDİDEN BELLİ

 

Özel süslenmiş aracıyla halkı selamlayan Kartal Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç “Toplumun çok farklı kesimlerinden ve birbirinden farklı siyasi görüşlere sahip insanlarımızdan destek görüyorum. Demek ki bu insanlarımıza gerçekten büyük hizmetler yapacağımızı iyi anlatmışız. İnsanımızın irfanı ve sağduyusuyla iftihar ediyorum. Bizi sanki başkanlarıymışız gibi bağrına basan ve destek veren herkese minnettarım” dedi.

 

29 Mart yerel seçimlerine yaklaşıldığı bu günlerde daha çok kitlelere ulaşmalarını sağlayacak büyük salon toplantılarına ve araçla selamlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Kılıç “Allah’ın izniyle başkan seçildiğimiz takdirde en az şimdiki kadar halkın arasında olacağım. Ofisine kapanan bir başkan olmayacağım. Kartal’ı tüm İstanbul’un imreneceği bir ilçe yapmaya çalışırken insanımızla iç içe olmayı asla ihmal etmeyeceğim” diye konuştu.

 

Kılıç, Kartallıları selamladı

 

Kartal Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, İstanbul Bölge Milletvekili Mehmet Sekmen ve İlçe Başkanımız Av. Temurhan Yıldız ile birlikte Kartallıları selamladı. Kırmızı beyaz karanfillerle “AK PARTİ” yazılı bir araçla halkı selamlayan Kılıç ve partililer, vatandaşlara karanfil verdi.

 

Topselvi Mahallesi’nin her sokağına girerek halkı selamlayan Kartal Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç’a Kartallılar yoğun ilgi gösterdi. Gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Kılıç, “Seçimlere birkaç gün kaldı. Ancak bu bizim halkın arasında olma kriterimiz değil. Biz seçildikten sonra da aynı heyecan ve coşku ile halkımızın arasında olmaya devam edeceğiz. Bizden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Son güne kadar Kartal’ın her yanında halkı selamlamaya devam edeceklerini belirten Kılıç “Bu selamlamalar halk tarafından zafer turları gibi algılanıyor. Farklı siyasi görüşlere sahip yüzlerce vatandaş yanımıza gelerek “sizi şimdiden başkan kabul ediyoruz, o yüzden şimdiden tebrik ediyoruz” şeklinde duygularını ifade ediyorlar” dedi.