loading.gif
mobile-banner-bg

"HERKESİN ELİNİ SIKACAĞIZ.."

...
24 Ocak 2009 - Cumartesi

Hürriyet Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldığını ifade etti. “Herkesin eli bizim için önemli bu nedenle herkesin elini sıkmak istiyoruz” diyen Kılıç destek isted

“Herkesin elini sıkacağız”

Hürriyet Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldığını ifade etti. “Herkesin eli bizim için önemli bu nedenle herkesin elini sıkmak istiyoruz” diyen Kılıç destek istedi.

 

Her fırsatta ve her platformda Kartallılar ile bir araya gelerek, onlara projelerini anlatıp bilgiler vermek istediğini söyleyen Bekir Kılıç, “Esnaftan hayal ettikleri belediyecilik anlayışı ile ilgili istek ve sıkıntılarını sorarak, onları anlamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Hürriyet Mahallesi gibi Kartal’ın her Mahallesi’ne giderek halkının ve esnafın beklentileri ve önerilerini dinliyoruz. Bu bizim için son derece önemlidir. Biz seçim öncesi seçmenin ayağına gidip, daha sonra gittikleri yerleri unutanlardan olmak istemiyoruz” dedi.

 

Kendilerine gösterilen bu ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle halkı ise, seçim öncesi ilettikleri sıkıntılarının, seçim sonrasında da dikkate alınacağından emin olduklarını ifade ettiler.