loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE BAŞKANLIĞIMIZDAN YEREL BASINA KAHVALTI

...
25 Ocak 2009 - Pazar

İlçe Başkanlığımızca Yerel Basınımıza Kartal Hacızer Restorantta sabah kahvaltısı düzenlendi. Toplantıya Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız, Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Levent Işık, Tanıtım ve Medyada

İlçe Başkanlığımızca Yerel Basınımıza Kartal Hacızer Restorantta sabah kahvaltısı düzenlendi. Toplantıya Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız, Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Levent Işık, Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin katıldı.

Toplantıda söz alan Bekir Kılıç, “Ben yerel basın-ulusal basın ayrımını doğru bulmuyorum. Tüm ülkede yayın yapan ulusal dediğimiz basına yaygın basın demeyi tercih ediyorum. Ulusal basın sizlerin ve yaygın basının bir toplamıdır,”dedi.

Kartal’a dair her türlü sorunu ve çözüm yollarını tespit ettiklerini belirten Kılıç, Kartal’ı İstanbul’un yeni merkezi haline getirmek istediklerini söyledi.

“Seçime en iyi hazırlanan partiyiz”

Ardından söz alan İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız, “Siz yerel medyamız olarak bizim gözümüz ve sesimizsiniz. Yaptığımız çalışmaları her zaman sizinle paylaşacağı,” dedi.

Teşkilat olarak seçime en iyi hazırlanan parti olduklarını belirten Yıldız, “Bekir Kılıç Kartal için iyi bir seçimdir. İletişim başarısı ve sinerjisiyle halkla bütünleşiyor. Özel sektördeki tecrübesi, kamu tecrübesi olan arkadaşlarınkiyle birleşince mükemmel bir başarı sağlanacak,” diye konuştu.