loading.gif
mobile-banner-bg

Kadın Kolları Teşkilatımız vefa kahvaltısında bir araya geldi

...
04 Ocak 2014 - Cumartesi

Kadın Kolları Teşkilatımız vefa kahvaltısında bir araya geldi

Akparti Kartal İlçe başkanlığımızın SKM programları kapsamında düzenlemiş olduğu Kadın Kolları “Geçmişten Bugüne Teşkilat Buluşmaları”  kahvaltılı toplantı programı cumartesi günü ilçemizde gercekleştirildi.

Programa İlçe başkanımız Mehdi Akman,SKM Başkanımız Temel Yaz,Kadın kolları başkanı Sema Durmuş,Kurucu kadın kolları başkanı Betül Sipor,Kadın kolları eski başkanı   Mine Hekimoğlu,Hüsna Balcı,Ana kademe kadın yönetim kurulu üyeleri ,Kadın kolları mahalle başkanları ve  geçmişte görev yapmış çok sayıda teşkilat mensubu üye katıldı.

   Programda gecmişte ve bu gün görev almış kadın kollarımız teşkilatına hitabeden ilce başkanımız sayın M.Mehdi Akman ilcemizde fedakarca calışan büyük özveride bulunan kadın kolları teşkilatımız ile burada bu kahvaltıyı gercekleştirmekten büyük memnuniyet duymaktayım teşkilatımızın dinamosu olan kadınlarımız inanıyorumki her zaman olduğu gibi bu günde bizimle birlikte yorulmadan usanmadan dağ bayır dolaşıp kapı kapı gezerek Ak parti hizmetlerini kadınlarımıza anlatacaklar dedi. 

   SKM Başkanımız Temel Yaz yaptığı selamlama konuşmasında Ak Parti Kartal Teşkilatımız Kadı kolları Genclik kolları ve ana kademe kenetlenerek Kartalı Ak belediyecilikle buluşturmaktan başka bir düşünceleri yoktur.Biz buna inandık ve kartalı tekrar geri alacak calışmaları hep birlikte calışarak bu sürec icinde gercekleştireceğiz dedi.

     Toplantıda konuşan Kadın Kolları eski başkanı Mine Hekimoğlu,böyle bir organizasyonun  düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti aktardılar. Ayrıca birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu günümüzde eski yeni demeden bütün teşkilat mensuplarının bu sürece destek vermesi gerektiğini söylediler.