loading.gif
mobile-banner-bg

Kartal Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı‏

...
01 Şubat 2014 - Cumartesi

Kartal Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı‏

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığımız  01.02.2014 Cumartesi akşamı geçmişten ve bugüne kadar teşkilatlarda görev almış  teşkilat mensuplarına yönelik düzenlediği "GenişletilmişTEŞKİLAT BULUŞMALARI" toplantısına oldukça yoğun katılım sağlandı.Programa teşkilat mensuplarının yanı sıra Ak Parti Kartal İlçe Sorumlu Milletvekilimiz İsmet Uçma,İstanbul Milletvekili Metin Külünk,Kartal Belediye Başkan Adayımız Av. Temurhan Yıldız,Kartal Eski Belediye başkanımız Arif Dağlar,Belediye Başkan aday adayları ve katıldılar.
Programın açılış konuşmasında Kartal İlçe Başkanı M.Mehdi Akman Birlik ve beraberlik mesajı vererek katılım sağlayan bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Daha sonra program Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayımız Av. Temurhan Yıldız'ın Selamlama konuşmasıyla devam etti.
 
Belediye başkan adayımız Av.Temurhan Yıldız konuşmasında;Bu süreçte ana kademe,kadın kolları,gençlik kolları fark etmeksizin teşkilatın her kademesindeki görev yapmış ve yapmakta olan teşkilat mensupları ile birlikte 30 Mart gecesine kadar birlik ve beraberlik içinde Kartalda çalınmadık bir kapı,sıkılmadık bir el,ulaşılmadık tek bir Kartallı kalmayana kadar çalışarak Kartalda Ak Parti belediyeciliğine kavuşturmaya söz verdi.
 
Kartaldan Sorumlu Millet Vekilimiz sayın İsmet Uçma ise;Konuşmalarını yaptıktan sonra geceye Kartal Eski Belediye Başkanı Arif Dağlar'ın Yine Kartal Eski Belediye Başkanlarından Mehmet Sekmene yazdığı şiiri okumasıyla devam etti. İsmet Uçma daha sonra bu şiir defterini hatıra olarak Kartal Belediye Başkan Adayı Temurhan Yıldıza hediye etti.
 
İstanbul Milletvekilimiz sayın Metin Külünk konuşmalarında;İçerde milletin değerlerine sadık bir demokrasi anlayışını esas alıyoruz.farklılıkların bir zenginlik olduğunu ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden bunu bir yönetme biçimine dönüştüren bir aklın mensuplarıyız.
 
Afrika'dan çekilirken oradaki Afrikalı müslümanlar; "niye gittiğinizi anlamadık,ne zaman geleceksiniz diye bekliyorlardı".

Makedonya'nın dağlarında "siz ne zaman geliyorsunuz, ben sizi bekliyorum halen burada" diyen bir geleneğin devamıdır bu..!

Bizim hikayemiz 1970'lerde başlamıyor.1800'lü 1700'lü yıllardan başlıyor. Kudüsten çekilirken  Yüzbaşı Hasan halen sizi bekliyorum diyor.
 
Biz Kitap basıp dağıttığı için, yazdığı için 141 den,142 den,163 den mahkum edilmiş bir Türkiye'den bugünlere geldik.. !
Üniversite kapılarında başörtülü olduğu için kapılardan sokulmayan günlerden bugünlere geldik..
Camilerin ahıra,samanlığa,cezaevine..Mihrapların tuvalete dönüştürüldüğü günlerden bugünlere geldik.. !
ve benim kendimin,onlarca arkadaşımın şehadetine tanıdıklık ettiğim,onlarca arkadaşımızın şehadetliği ile bugünlere geldik !
 Bizim geldiğimiz gelenek; bu ülkedeki sistemin millet düşmanlığına karşı,insan haklarını yok sayan sisteme karşı bir İTİRAZ'dır diyen Millet Vekilimiz sayın Metin Külünk Kartal'da Ak Partinin bu seçimi kazanacağına inancının tam olduğunu söyledi.Salonda yoğun bir alkış ve tezerrüat ile karşılanan bu sözler Teşkilat mensuplarındaki heyecanı ve coşkuyu birkez daha ortaya koydu.Konuşmanın sonunda tüm teşkilat mensuplarının yanındaki teşkilat mensubu arkadaşıyla kucaklaşmasını istemesinin ardından program oldukça sıcak ve renkli görüntülerle sona erdi.