loading.gif
mobile-banner-bg

Kartal İlce Başkanlığımız Dayanışma Yemeği gercekleştirdi‏

...
25 Mart 2013 - Pazartesi

Kartal İlce Başkanlığımız Dayanışma Yemeği gerçekleştirdi‏

Ak parti Kartal İlce Başkanlığımız Kartal Titanik otelde dayanışma yemeği  gercekleştirdi. Yemeğe  Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu,  Sorumlu Milletvekilimiz İsmet Uçma,Bölge Millet Vekilimiz Muhammet Cetin,Bölge Millet Vekilimiz Oktay Saral, İl Başkan Yardımcımız Haydar Ali Yıldız ,İl yönetim kurulu üyemiz Şenol cengiz,İstanbul İl genel Meclis Üyelerimiz,Belediye Meclis Üyelerimiz,eski Millet vekilimiz ve Kartal eski Belediye Başkanlarımız ve yardımcıları ile birlikte İlce Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Kartalın önde gelen iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kartal yerel medyası katıldılar.

Gecede gösterilen sunumun ardından kürsüye gelerek konuklara seslenen ilce başkanımız Av.Temurhan Yıldız Ak Kadroların 10 yıldır ülkeye hizmet ettiğini belirtip bu zaman icinde kartal'da cok önemli yatırımlara da imza attık. Kartal’ın gelişip büyümesine yönelik olarak geliştirdiğimiz her proje yatırıma dönüştü” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                           İlce başkanımızın konuşmasının ardında kürsüye İl Başkan Yardımcımız Haydar Ali Yıldız , bölge millet vekilimiz İsmet Ucma gelerek selamlama konuşması yaptılar,İl başkan yardımcımız ve  millet vekilimizin konuşmalarından sonra Genel Başkan Yardımcımız kürsüye gelerek konuklara selendi.


EKONOMİK MAKAS KAPANIYOR

 Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu i, siyasetin ahlak ve millet sevgisi üzerine kurulduğunu dile getirerek, “AK Parti döneminde kefen anlayışının hizmet ile bütünleştirildiğini söyledi. Türkiye’de demokrasi bayramının yaşandığını ve batı ile aramızda olan ekonomik makasında kapatıldığını sözlerine ekleyen genel başkan yardımcımız , 300 yılı aşkındır coğrafya da bir gerilemenin olduğunu dile getirerek, “Batı ile aramızdaki ekonomik makas AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte kapanmaya başladı. Tüm Avrupa ülkeleri ufak ufak büyüme gösterirken, Türkiye yüzde 144 oranlık büyümesiyle dikkat çekmektedir. Artık ülkemizde büyük rakamlar konuşulmaya başlandı” dedi.  28 Şubat sürecinin Türkiye açısından kötü çağrışımlar getirdiğini dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, acıyı tüm halkın birlikte yaşadığına dikkat çekerek, “Milli irade ile buluşan demokrasi ülkemizi yarınlara taşımaya başlamıştır. Türkiye’de artık iyi işler yapılmaya başlandı” dedi.  Genel Başkan Yardımcımız sayın Süleyman Soylu, Türkiye’nin parlemanto sisteminden de kurtulması gerektiğini vurgulayarak “Güçlü bir ülke haline gelen ülkemiz bulunduğu coğrafya da ve Avrupa düzeyinde söz sahibi olmak istiyorsa, mutlaka başkanlık sistemine geçmelidir. Avrupa ile rekabet etmemiz için bu ülkemiz için şarttır” dedi. Kürt, alevi, Sünni, La, kadın, erkek kavgalarının bir kenara bırakılarak Türkiye’nin barışı sağlaması ve kalkınması için çalışmalıyız. İçinde bulunduğumuz bu geçiş sürecinde Türk halkı büyük bir tarihe tanıklık etmektedir. Türk bayrağı altında yaşayan tüm insanlarımız arasında barışı sağlamak adına çıktığımız bu süreçte AK Parti ve başbakanımız elini taşın altına koymuştur” diye konuştu. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Soylu, “Bu seçimler sadece bir yerel seçim olmayacak, milletimiz aynı zamanda geleceğini de oylamış olacaktır” dedi.