loading.gif
mobile-banner-bg

KARTAL KADIN KOLLARINA SEMİNER DOPİNGİ

...
13 Kasım 2009 - Cuma

İstanbul İl başkanlığımız tarafından düzenlenen teşkilat içi eğitim seminerinde bir araya gelen Kartal ilçe kadın kolları teşkilatımız adeta güç tazeledi.

İstanbul İl başkanlığımız tarafından düzenlenen teşkilat içi eğitim seminerinde bir araya gelen Kartal ilçe kadın kolları teşkilatımız adeta güç tazeledi. İl yönetim kurulu üyemiz Nurettin Nebatinin verdiği seminere Kartal ilçe Başkanımız Temurhan Yıldız ve Gençlik Kolları Başkanımız Muhammer Bektaş katıldı.

Hasan Ali Yücel Kültür merkezinde yapılan ve yaklaşık dört saat süren eğitim seminerinde yakın siyasi geçmişimizden Ak Partinin tarihine, teşkilat olma bilincinden demokratik açılım gibi güncel siyasi meselelere kadar pek çok konuda önemli bilgiler verildi. Ak Parti teşkilat mensubu olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Nebati, “Bu hareket oluşurken parmağından alyansını, kolundan bileziğini çıkarıp veren, gündüz çalışıp koşturup gece de ellerini açıp başarılı olmamız için dua eden hanım kardeşlerimiz sayesinde bugüne geldik. Bu gün kimsenin bileziğine muhtaç değiliz. Her şeyi başarmak için sevdalı, aşk dolu, sevgi dolu bir teşkilata ihtiyacımız var” dedi.
Demokratik açılıma da değinen Nurettin Nebati, “Ülkenin kaderini değiştirecek önemli bir sürece tanıklık ediyoruz. Bu demokratik açılım sürecidir. Biz ülke olarak mozaik değil ebruyuz. Ebruda renkler birbirine zarar vermeden karışır. Biz de böyleyiz. Bu süreç başarıyla tamamlandığında artık anneler ağlamayacak, teröre giden 300 milyar dolarlar ülke refahına hizmet edecek” şeklinde konuştu.