loading.gif
mobile-banner-bg

Kartal'a Dev Projeler‏

...
09 Mart 2014 - Pazar

Kartal'a Dev Projeler‏

Kartal’a Dev Projeler

Ak Parti Kartal Belediye başkan adayımız Av. Temurhan Yıldız Kartal için yapacağı projeleri ve çalışacağı kadroları Hasan doğan spor kompleksinde büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda anlattı .Toplantıya genel merkez SKM Başkanı İstanbul millet vekilimiz Mustafa Ataş ,İstanbul milletvekillerimiz Osman Boyraz ve Bilal Macit katıldılar. Salonu hınca hınç dolduran partililerimiz proje tanıtımını ve aday tanıtımını heyecanla izlediler. heyecanla

Folklor oyunlarıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan  İlçe Başkanı Mehdi Akman “ Kartal’ın son 5 yılda çok şey kaybettiğini, önümüzde ki 5 yılda bunları telafi edecek projeler ve projeleri hayata geçirecek ekiple  hazır olduklarını, 5 yılda 10 yıllık hizmet vereceklerini” belirtti.

Yoğun alkış ve tezahüratla kürsüye çıkan Ak Parti Belediye Başkanı Av. Temurhan Yıldız konuşmasında şu önemli noktalara değindi:

“ Yerel Yönetimde ki dev dönüşüm Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başlamıştır. Ak Partinin yerel yönetimlerde sicili açıktır ve belediyecilikte yepyeni bir çığır açmıştır. Türkiye’de Ak Parti Belediyelerinin olduğu her  yerde anlayış değişmiş, belediye kültürü değişmiş ve çıta yükseklere çıkarılmıştır.

 Belediyecilikte öncüyüz ve öncü olmaya devam edeceğiz. Bizler sadece bugünün Türkiye’sine karşı sorumlu değiliz. Bizler bugünden yarınları inşa etmenin sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Artık bir fenomen olmuş Ak Parti Belediyecilik anlayışı önümüzde ki dönemde insan dostu, çevre dostu, estetik, katılımcı, marka şehirler çıkarmaktadır. Kartal’da Ak Partili Belediye olarak katılımcı, küresel, sosyal, çevre dostu ve hizmet belediyeciliği olmak üzere 5 hizmet alanında bu hedeflere hep beraber ulaşacağız. “

 Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av. Temurhan Yıldız’ın “Çevremizde ki ilçelerimizin birçok açıdan Kartal’ın önüne geçtiğini, Kartal’ın çevresiyle rekabet edemediğini ama Ak Parti Belediyeciliği ile Kartal’ın çevresindeki ilçelerin önüne geçebileceğinin teminatı olacağını söylediği projelerinden bazıları:

-HAVARAY PROJESİ: Kartal Merkez’den Kartal Metrosu’na oradan Uğur Mumcu Mahallesi kavşağına ulaşan havaray hattı, ulaşıma yeni bir soluk getirecektir.

-AYDOS SEYİR TEPESİ PROJESİ: Aydos’un muhteşem manzarasını konforla bütünleştirecek, Kartal’ı seyrederken ailenizle ve dostlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir mekan olacaktır.

-TELEFERİK PROJESİ: Aydos Seyir Tepesi ‘nde kurulacak Aydos Sosyal Tesisleri ile Kartal Metro İstasyonu arasında yapılacak, Yakacık Merkez’de ara bir istasyon bulunacaktır.

Proje sunumundan sonra Ak Parti Meclis Üyesi adayları tek tek  tanıtıldı ve  fotoğraf çekimi yapıldı.

Hasan Ali Kültür Merkezi Yenileme Projesi, Engelsiz Kartl Projesi, Sosyal Yardım Merkezi Projesi, Bilgi Evleri Ve Gençlik Merkezi Projeleri, Yaşam Kalitesini Yükseltme Ve Yüzen Sanat Merkezi Projeleri, Yeraltı Ve  Yerüstü Otopark Projeleri, Kavşak Ve Alt Geçit Projeleri, Kartal Plaj Projesi  Ve Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Projesinin de içinde olduğu 80’e yakın projenin resimlerle anlatıldığı kitapçıklar program sonunda vatandaşlara dağıtıldı.