loading.gif
mobile-banner-bg

KARTAL'DA AÇILIM SÜRECİ KONUŞULDU

...
09 Mayıs 2013 - Perşembe

KARTAL'DA AÇILIM SÜRECİ KONUŞULDU

AK Parti İstanbul İl Başkanlığımız halkla ilişkiler biriminin  Yürüttüğü İstanbul Cözüm Sürecini Konuşuyor toplantısı  Orman Ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlunun Katılımı  ile Kartal ilcemizde gercekleşti.Programa Kartalda buluna STk temsilcileri ve kartalda bulunan mahalle muhtarları ve kartalın önde gelen kanaat önderleriyle birlikte Ak Parti Kartal teşkilatımızda katıldı.Moderatörlüğünü teşkilat başkanımız Temel Yaz ın yaptığı programda acılış konuşmasını İlce başkanımız Av.Temurhan Yıldız  ve selamlama konuşmasını İstanbul il Halkla ilişkiler birim başkanımız Ahmet Cin yaptılar.Daha sonra kürsüye Orman ve su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu gelerek İski genel müdürü olduğu yılları ve Kartala dair yaşadığı anılarını anlattığı konuşmasına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'la beraber İstanbul'un su meselesini nasıl çözdüklerini anlattı.

 
İSKİ'de görev yaparken susuzluk sorununu çözmek için gerçekleştirdikleri icraatlardan bahseden bakanımız, İstanbul'da susuzluk had safhadayken yaptıkları çalışmalarla 1995'te susuzluğu önlediklerini ve kentte "her daim su akacak" diye ilan ettiklerini söyledi.
 
Başbakanımız ile belediye başkanlığı döneminde yaşadıkları anıları anlatan bakanımız, hükümetin yaptığı tesisleri, yatırımları, belediyecilik ve sağlık hizmetlerini hatırlattı.Bakanımız Türkiye'nin siyasi ağırlığını ve gücünü bütün dünyaya kabul ettirdiğini kaydederek, "Artık paramız da değerli, pasaportumuz da değerli. Neticede çözüm süreciyle ilgili terörle mücadeleye devam ettik. Hiçbir dönemde olmadığı kadar terörle mücadele ettik. Bu arada Doğu ve Güneydoğu'da yatırımlar artırıldı. PKK, o bölgede insanları korkutuyordu. O korkuları kaldırdık artık. Ekonomik yatırımlar Türkiye'de dolu dizgin yürüyor. GAP projesi devam ediyor. Bir huzur iklimi oluştu" diye konuştu.
 

Muhalefetin çözüm süreciyle ilgili eleştirilerine de değinen Bakanımız Veysel Eroğlu, "Samimiyetle söylüyorum, çözüm sürecinde hiçbir pazarlık yoktur, hiçbir taviz yoktur. Göğsümüzü gere gere 'Tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet' diyoruz" şeklinde konuştu ve konuşmasının ardından salondaki vatandaşların sorularınıda cevaplayarak salondan ayrıldı