loading.gif
mobile-banner-bg

Kartalda Coşku Var‏

...
29 Ocak 2014 - Çarşamba

Kartalda Coşku Var‏

Ak Parti Kartal İlce Başkanlığımız Bülent Ecevit Kültür merkezinde aday tanıtım toplantısında salona sığmayan kalabalıkla  coşkulu bir toplantı yaparak gövde gösterisi yaptı.Salonun yeterli olmamasından dolayı teşkilatımız ve partililerimiz  solonu hınca hınc doldurarak gövde gösterisi yaptılar.Toplantıya Belediye başkan adayımız Av. Temurhan Yıldız İlce başkanımız M.Mehdi Akman ile birlikte gelerek partilileri selamladılar.Muazzam bir görsellikle hazırlanan salonda program halk oyunları gösterisi ve sahne sovlarıyla başladı. Acılış konuşması icin kürsüye davet edilen ilce başkanımız M.Mehdi Akman teşkilata ve partililere seslenerek ,” Aday. Adaylarımız AK Parti misyonuna uygun bir aday adaylığı süreci yaşattılar bize. Her aday adayı birer AK Parti neferi gibi çalıştı bu süreçte onlar sahada bir aday adayı hakkında konuşmaktan çok gittikleri her yerde kendilerini tanıttılar, AK Partiye tanıttılar” bunun icin onlara cok teşekkür ediyorum dedi.AK Partinin hizmetlerini vatandaşımıza anlattılar AK Parti 17 yıllık süre içeresinde Türkiye’yi nereden nereye getirdiğini, Türkiye’nin ekonomisini on bir yılda nereye geldiğini anlattılar. Ulaşımda sağlıkta savunma sanayiinde tarımda Türkiye’yi on bir yılda nereden nereye geldiğini anlattılar. Ben huzurlarınızda onlara tekrar teşekkür ediyorum. Aday adayı kardeşlerimiz bu süre içerisinde AK Partili yerel yönetimlerin faaliyetlerini anlattılar. AK Partili belediyeciliğinin Kartal’a olan ihtiyacını İstanbul’a olan ihtiyacını Türkiye’ye olan ihtiyacını anlattılar. Ben tekrar onlara şükranlarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, tatlı bir rekabet havası içerisinde A. Adaylığı süreci bitti. Sevgi, seviyeli ve AK Partiye olan sevdalarından kaynaklanan duruşlarıyla, davranışlarıyla bugün de burada  aramızda bulunan bu duyguyu hep beraber bize  yaşattılar. Tekrar onları kutluyorum. Değerli kardeşlerim bildiğiniz gibi AK Parti Türkiye’nin en büyük partisidir. Ve en büyüğü olmaya da devam edecektir inşallah.  Dokuz milyona yaklaşan üye sayısıyla Türkiye’de en çok sahiplenen de partidir aynı zamanda. Milletimizin bu teveccühü bizleri her zaman onurlandırmış ve gururlandırmıştır”dedi.

    Daha sonra SKM başkanımız Temel Yaz ve İL Yöneticimiz Cihan Öztunc bir selamlama konuşması yaparak partililere seslendiler.
Gecenin en önemli kısmında belediye başkan adayımız Av.Temurhan Yıldız büyük bir coşku ve sevgi gösterileri altında sahneye  gelerek secmenlere seslendi.

 Konuşmasında sevinirim 5 yıllık Kartal'daki bu zillet süresi'nin sonuna geldik. Derdim var Allaha sığınırım çünkü omuzlarımdaki yükü biliyorum diyen Av Temurhan Yıldız konuşması'nı n devamında; ''Kartal'a olan sorumluluğumu biliyorum. Kartal'da ki hizmetlerinin ne manaya geldiğini bununla ilgili Kartal seçmeni'nin beklentisini biliyorum. Aday adaylığı süresinde bizlere desteklerini veren teşkilat mensubu kardeşlerime, sivil toplum örgütlerine, Kartal halkına yürekten teşekkür ediyorum'' dedi.

Beraber çalıştığı diğer aday adaylarına da  teşekkür eden AV Temmurhan Yıldız ;  Bu süreçte asla karalama kampanyası yapmayacağım asla bize yakışmayan siyaset tarzını göstermeyeceğiz.Biz kendi projelerimizle kendi siyasetimizi yapacağız. Alışagelmiş siyasi partilerin daha önce yaptıkları, karaladıkları kentsel dönüşümle ilgili, evlerin yıkılmasıyla ilgili diyenler bugün çıkarttığımız o yasayı kendileri kabulleniyorlar. Şehircilik bakanlığımız imarını arttırıyor. Şehircilik bakanlığımız kiralarını veriyor, bunlarla ilgili bütün imkanları veriyor ancak belediye çıkıp diyorki bunları biz yaptık diyor.