loading.gif
mobile-banner-bg

KARTALLI İŞADAMLARINDAN BEKİR KILIÇ’A TAM DESTEK

...
24 Ocak 2009 - Cumartesi

Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, Kartal’ın önde gelen işadamları ile bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Titanik otelde verilen davete Belediye Başkanımız Arif Dağlar, İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız ile ilçe teşkilatı mensupları ve çok sayıda Ka

Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, Kartal’ın önde gelen işadamları ile bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Titanik otelde verilen davete Belediye Başkanımız Arif Dağlar, İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız ile ilçe teşkilatı mensupları ve çok sayıda Kartallı işadamı katıldı.

Yemekte söz alan İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız, işadamlarının Kartal’a büyük değer kattıklarını belirterek “Verdiğiniz emekler için hepinize minnettarız” dedi.

Belediye başkanımız Arif Dağlar, “5 yıllık hizmet süresinde gerçekleştirdikleri projelerle Kartal’ı Birleşmiş Milletler koridorlarında konuşulan bir ilçe haline getirdik “ dedi.

Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, “20 yıldır iş dünyasında bulunan bir işadamı olarak, özel sektörün önemini ve de sorunlarını iyi biliyorum. Kartallı işadamlarımızın her yatırımda yanlarında olacağıma söz veriyorum,” dedi.

Bekir Kılıç, iş hayatına ülkemizin önde gelen kuruluşlarından Evyap’ta başladı. Çeşitli kademelerde üst düzey yönetici olarak çalıştığı Evyap’ta 2004 yılından itibaren “Tedarik Zinciri Grup Başkanı” olarak Yönetim ve İcra Kurulu üyeliklerini sürdürdü.

İş yaşamı süresince Tek Gıda-İş Sendikası ile çalışma hayatına ışık tutacak ve işçi-işveren ilişkilerinde aidiyeti ön plana çıkaracak pek çok eğitim programını yönetti. Sendika ile yürütülen çalışmalar Evyap Şirketlerinin işçi-işveren ilişkilerinde örnek gösterilen bir şirket olmasını sağladı. Bu sayede Evyap Şirketleri 2002 yılında Milli Prodüktivite Merkezi tarafından “yılın en verimli çalışan şirketi” seçilerek ödüllendirildi