loading.gif
mobile-banner-bg

MAHALLE KANAAT ÖNDERLERİ TOPLANTILARIMIZ BAŞLADI.

...
23 Mart 2010 - Salı

Mahallelerimizdeki Kanaat Önderleri ile toplantılarımız Emex otelde başladı.

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuku işler Birim Başkanlığınca düzenlenen Kanaat Önderleri toplantıları Emex otel de yapılıyor. Toplantılara Partimizin İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel meclis ve belediye Meclis Üyeleri İle Mahalle Başkanlarımız katıldı.

Toplantılarda Konuşma yapan İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız, Ak Parti Hükümetinin Milli Birlik ve Beraberlik projesi ile ilgili katılımcılara detaylı açıklamalarda bulundu. Söz alarak fikir beyan eden mahalle kanaat önderleri, görüş ve önerilerinin sorulmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek Ak Parti ye teşekkür etmişlerdir. Sorulan soruları İstanbul Milletvekilimiz Mehmet Sekmen ve İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız’ın cevaplamasını müteakip kapanış konuşması İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl koordinatörümüz Kemal Akar tarafından yapılmıştır.
Mart ayının ilk haftasında başlayan ve toplam Beş ayrı davette 14 mahalleden toplam 210 kanaat önderi ile bir araya gelindi. Mart ayı sonuna kadar üç toplantı daha yapılarak Altı mahalleden 90 kanaat önderi ile’de buluşularak toplamda 20 mahallemizden 300 kanaat önderi ile bir araya gelinmiş olacaktır.