loading.gif
mobile-banner-bg

MART AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTIMIZI DÜZENLEDİK.

...
24 Mart 2010 - Çarşamba

15 Mart 2010 pazartesi günü İlçe danışma Meclisi Bülent Ecevit Kültür merkezinde yapıldı

15 Mart 2010 pazartesi günü İlçe danışma Meclisi Bülent Ecevit Kültür merkezinde yapıldı. Divan Başkanlığını İlçe Başkan yardımcısı İsa Arsoy’un Yaptığı Danışma meclisine İl Teşkilat Başkanı Bülent Turan,İstanbul Milletvekilimiz Mehmet Sekmen,İlçe Başkanınız Av.Temurhan Yıldız,İlçe Başkan Yardımcılarımız ve yönetim Kurulu üyelerimiz ileilekurucu ilçe Başkanımız ve İl genel Meclis Üyemiz Hasan Altuntaş, İl Genel Meclis Üyemiz Kenan Çakal ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Av.Muhammmer Bektaş katılmışlardır.

 Teşkilatımızın yoğun İlgi gösterdiği danışma meclisinde açılış konuşmasını İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız tarafından yapılmıştır.
Siyasi Konularda söz alan İstanbul Milletvekilimiz Mehmet Sekmen Milli Birlik ve Bereberlik projesi ile ilgili bilgi vermiştir.
Faaliyet raporlarının okunmasından sonra İl Teşkilat Başkanı Bülent Turan bir konuşma yaparak hafta içi olmasına rağmen salonu dolduran Kartal teşkilatına teşekkür etmiştir.
Dilek ve temenniler maddesinde söz alan teşkilat mensuplarımız danışma meclisi toplantılarının her ay düzenli yapılması hususunu dile getirdiler.
 
İlçe Başkanımız Av.Temurhan Yıldız ve Milletvekilimiz Mehmet Sekmen’in Kapanış konuşması ile Danışma Meclisi toplantısı sona ermiştir.