loading.gif
mobile-banner-bg

Orhantepe skm acılışı‏

...
02 Mart 2014 - Pazar

Orhantepe skm acılışı‏

Ak Parti Kartal Orhantepe Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezlerimizin açılışı 26.02.2014 Çarşamba  günü İBB Başkanımız Mimar Kadir Topbaş Kartal Belediye başkan adayımız Av.Temurhan Yıldız, SKM başkanımız Temel Yaz, İlçe Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerimiz, Meclis üyelerimiz ve Uğur Mumcu mahallesi sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılıştan önce Uğur Mumcu Mahallesinden  Orhantepe mahallesine kadar halkı selamlama  ile başlayan program daha sonra İlçe  Başkanı Mehdi Akman’ın selamlama konuşması ile başladı. Ardından Belediye Başkan Adayımız Av. Temurhan Yıldız konuşmalarını gerçekleştirdiler. Temurhan Yıldız  konuşmasında;  ‘Sevinirim, derdim var Allah’a sığınırım…Sevinirim Kartalda 5 yıl boş yere geçen sürenin sonuna geldik. Derdim var Allaha sığınırım çünkü Kartal’ı seviyoruz, İstanbul’u seviyoruz, Sizleri seviyoruz, Kartal’a daha iyi hizmet vermek için buradayız.

30 Mart Kartal için bir Milat olacaktır.30 Mart hiç birşeyin  Kartalda, Orhantepede, Cevizlide eskisi gibi olmayacağı yepyeni bir gün olacak. Bu coşku, bu sevgi ve bu samimiyet olduktan sonra eminim Allah’a şükürler olsun ki 30 Martta sandıklardan gümbür gümbür Ak Parti Mührü çıkacak.Ülkemizin yolunu çevirmeye çalışanlar, Ülkemizin ayağına tekrar prangalar vurmaya çalışanlar, içte ve dışta şaha kalkan ülkemizi tekrar eski günlerine döndürmeye çalışanlar, Bu ülke ne zaman şaha kalksa ne zaman düzelse ne zaman yolu aydınlık olsa bu ülkeyi tekrar Hasta Adam durumuna getirmeye çalışıyorlar. Bu millet kendisine kendisi gibi hizmet edene, kendisini gibi ağlayıp kendisi gibi gülene sahip çıktı ve çıkmaya devam edecektir.

30 Martı sadece Belediye seçiminin ötesinde ülkemizin geleceği ile ilgili hem istikrarın sürmesi hem ekonomik olarak hem siyasi olarak Türkiye’nin daha güçlü bir devlet olarak yoluna devam etmesini istemeyenlere verilecek cevap günü olarak görüyoruz.

Bunların amacı elimizdeki lokmayı bölmek,cebimizdeki parayı çalmak ve alın terimizi yok saymaktır.Sizler bunların kim olduklarını biliyorsunuz.Bunun için bu ülke eski günlerine geri dönmek isteyen insanlara fırsat vermemek için 30 Mart gününe kadar Kartal’da sıkılmadık el, bakılmadık göz bırakmayacağız. Kartal durduğun yeter şimdi Hareket zamanı, ve bu hareketi sağlamak için sizlerin desteği sizlerin katkısı sizlerin duası ile inşallah hep beraber başaracağız.

Biz bu milletin sevdalısı, bu millete hizmet için yola çıkmış, milletimizin güvencini kendimize güvenç, sevincini sevinç, üzüntüsünü üzüntü edinerek Kartal da yollara çıktık. Bu yolda bize engeller çıkartanları bertaraf etmek için 30 Martta sandık başında olacağız. Bu seçim yalnızca yerel bir seçim olmayacak, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrar seçimi olacaktır.’  Diyerek sözlerini sonlandırdı.

İBB Başkanımız Mimar Kadir Topbaş ise;”Gün bugün bize gösterdiğiniz hassasiyet,sevgi ve coşkununuz için teşekkür ederiz. Daha çok hizmet edeceğiz daha çok çalışacağız ülkemizin geleceğini beraberce dizayn edeceğiz. Bizim gücümüz önce Allah sonra sizsiniz. Sizlerle gönül bağımız var. Beraberce adeta Türkiye’yi yeniden inşa ediyoruz. Sizin duygularınızla düşüncelerinizle örtülmeyen siyasilerin gönlünüzde yer tutması mümkün değil bunu biliyoruz. Bizi nasıl bağrınıza bastığınızı bize gösterdiğiniz sevgi ve teveccühü yürekten hissediyoruz. Partimiz ilk kurulduğunda Taşranın ayak sesleri geliyor Millet geliyor dediler. Millet iktidara geldi Türkiye’de çok şey değişti enflasyonlar artık tek haneli rakamlarda banka iflasları ortadan kalktı, Millete ödetilen kurum zararları artık yok. Yatırımların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye değişiyor, İstanbul Değişiyor. İnşallah Kartalı Ak Partili belediyeye kazandırdığımızda Kartal’da değişecek gelişecek” diyerek sözlerini tamamladı. Program daha sonra kurdele kesimi ile sona erdi.