loading.gif
mobile-banner-bg

Topselvi ve Yunus SKM Açılışları‏

...
09 Şubat 2014 - Pazar

Topselvi ve Yunus SKM Açılışları‏

Ak Parti Kartal Topselvi ve Yunus mahallerindeki Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı 09.02.2014 Pazar günü Kartal Belediye başkan adayımız Temurhan Yıldız, SKM başkanımız Temel Yaz, İlçe Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerimiz, Meclis üyelerimiz ve Topselvi ve Yunus Mahalleleri sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılış Mahalle Başkanlarının konuşmaları ile başladı. Ardından Skm başkanımız Temel Yaz konuşmalarını gerçekleştirdiler. Temel Yaz konuşmasında;  ‘Biz sabırsızlıkla 30 Mart gününü bekliyoruz, Kartal bekliyor, aslında bütün Türkiye bekliyor. Geçen dönem kaybettiğimiz 5 yılın acısını İnşallah 31 Martta çıkaracağız ve hizmet dolu daha nice beş yılları Ak Parti ile sürdüreceğiz.

Açılışlar son olarak belediye başkan adayımız Temurhan Yıldız’ın konuşmaları ile son buldu. Temurhan Yıldız konuşmalarında ; ’30 Mart Türkiye’de sizlerin hakemlik yapacağı bir seçim olacaktır. Bu dava öyle bir davadır ki ne hapishanelere sığar, ne karalamalarla solar, nede darağacında biten bir davadır.

Biz bu milletin sevdalısı, bu millete hizmet için yola çıkmış, milletimizin güvencini kendimize güvenç, sevincini sevinç, üzüntüsünü üzüntü edinerek Kartal da yollara çıktık. Bu yolda bize engeller çıkartanları bertaraf etmek için 30 Martta sandık başında olacağız. Bu seçim yalnızca yerel bir seçim olmayacak, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrar seçimi olacaktır.’  Diyerek sözlerini sonlandırdı. Konuşmalar sonrası açılışlar kurdele kesim merasimi ile gerçekleştirildi.