loading.gif
mobile-banner-bg

UĞUR MUMCU MH.YKYM DE ADAY TANITIM TOPLANTISI

...
30 Ocak 2009 - Cuma

Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, Kartal Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Perşembe akşamı düzenlenen toplantıya İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ertuğrul Gazi Sağlam, İlçe Başkanımız Temurhan Yıldız ve çok sayıda teşkilat üyemiz katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç, kendisine neden Ak Parti diye soranlara herkesin verdiği yanıtı verdiğini belirterek, “Çünkü Ak Parti halkımız ile aynı dili konuşuyor, halkımız ile aynı coşkularla heyecanlanıyor ve milletimiz ile aynı acılara üzülüyor. Çünkü Ak Parti milletin pusulasıyla aynı pusulaya sahip ve bu ülke için en iyisini yapmaya çalışıyor” dedi.

 

Konuşmasında sorumlu siyasetçi olmanın önemini vurgulayan Kılıç, “Sizlere hizmet etmek için Genel Merkezimiz beni sizlerin huzuruna yolladı. Ve bizler Kartal’a daha iyi hizmet etmek için en yüksek oyu almalıyız. En yüksek oy oranı, bizim bu hizmetleri gerçekleştirmemizde bizleri güçlü kılacaktır. Bunu yaparken ahlaki değerlere önem vermeliyiz. Sorumlu siyasetçi olmanın gururunu yaşamalıyız. Ayrıca mutlak suretle birbirimize güven duymalıyız. Bizler sizlere güveniyoruz” dedi