loading.gif
mobile-banner-bg

UĞURMUMCU SKM AÇILIŞI

...
26 Şubat 2014 - Çarşamba

UĞURMUMCU SKM AÇILIŞI

Ak Parti Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezlerimizin açılışı 22.02.2014 cumartesi günü Kartal Belediye başkan adayımız Av.Temurhan Yıldız, SKM başkanımız Temel Yaz, İlçe Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerimiz, Meclis üyelerimiz ve Uğur Mumcu mahallesi sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılıştan önce Uğur Mumcu Mahallesi Yunus Emre Caddesindeki Esnaf ziyareti ile başlayan program daha sonra Mahalle Başkanı Ahmet Berberoğlu’nun  konuşması ile başladı. Ardından Skm başkanımız Temel Yaz konuşmalarını gerçekleştirdiler. Temel Yaz konuşmasında;  ‘Bu seçimlerin Yerel değil genel seçim gibi olduğunu ve çalışmalarımızı bu düşünce doğrultusunda yapmamız gerektiğini belirttiler. Konuşmalarına Geçen dönem kaybettiğimiz 5 yılın acısını İnşallah 31 Martta çıkaracağız ve hizmet dolu daha nice beş yılları Ak Parti ile sürdüreceğiz diyerek sonlandırdı.

Kartal İlçe Başkanımız Mehdi Akman ise konuşmalarında; ”Bu seçimlerin Kartal Belediyesinin Kartal halkından biriken  kaynakların müsrifçe Kartal’ın lehine değil, Kartal  halkına değil başka yerlere harcayan bir belediyenin buradan uzaklaşması için önemli olduğunu ve İstanbulumuz içinde İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin son 10 yılda sadece Kartalımıza 2 kat Trilyona yakın yatırım yaptığını, bu yatırımların devam etmesi ve daha da artması için İstanbul ve Kartal hizmet açısından önemli olduğunu vurguladı. Akman ayrıca Ülkemiz açısından son 10 yıllık dönemde Parti İktidarı döneminde hizmet anlayışı ile Uluslararası ilişkililer ve ekonomik kalkınma ile Türkiye’yi dünyada sayılı ülkeler haline getiren bir  Ak Parti İktidarının olduğunu belirtti.10 yıl boyunca partimiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a karşı  sürekli bürokratik darbe planları  ve kumpasların yapıldığını,bu darbe planlarının amacının Türkiye’yi 10 yıl öncesindeki vesayetçi rejime geri döndürmek olduğunu 30 Martta bu anlayışın Topyekün kalkması için bu seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Açılışta son olarak belediye başkan adayımız Temurhan Yıldız’ın konuşmaları ile son buldu. Temurhan Yıldız konuşmalarında ; ’30 Martta yapılacak seçimin Kartal ve ülkemiz için farklı bir anlam ifade ediyor.Türkiye ne zaman ki yolunu düzeltse,düzlüğe çıksa,aydınlığa kavuşmak için bir adım dahi atsa, ekonomik ve kültürel olarak üst seviyelere ulaşsa , demokrası ve kardeşlik yolunda önemli adımlar atsa,bu ülkedeki karışıklıklardan medet umanlar, bu ülkeyi eski günlerine geri döndürmek için çaba sarf etmeye başlıyor.

Aslında bunların amacı elimizdeki lokmayı bölmek,cebimizdeki parayı çalmak ve alın terimizi yok saymaktır.Sizler bunların kim olduklarını biliyorsunuz. Ama şunu da biliyorsunuz ki bu 10 yıllık süreç içinde bizim için çok çalışan bizimle beraber ağlayan bizimle beraber gülen ve baktığımızda sadece son olaylarda 46 saat hiç uyumadan Türkiyede barışı yok etmek ve istikrarı bozmak isteyenlere bırakmak istemeyen bir Başbakanımız var.Bunun için bu ülke eski günlerine geri dönmek isteyen insanlara fırsat vermemek için 30 Mart gününe kadar Kartal’da sıkılmadık el, bakılmadık göz bırakmayacağız.

Biz bu milletin sevdalısı, bu millete hizmet için yola çıkmış, milletimizin güvencini kendimize güvenç, sevincini sevinç, üzüntüsünü üzüntü edinerek Kartal da yollara çıktık. Bu yolda bize engeller çıkartanları bertaraf etmek için 30 Martta sandık başında olacağız. Bu seçim yalnızca yerel bir seçim olmayacak, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrar seçimi olacaktır.’  Diyerek sözlerini sonlandırdı. Konuşmalar sonrası açılışlar kurdele kesim merasimi ile gerçekleştirildi.